http://www.miljoparkering.se/

Von Zipper Främjande Män Von Zipper Skylab Spegelglas Goggles Helglas FK8n39We

  • 665 antal i lager

s.kr398  s.kr146
Spara: 63% mindre

Qty:

Beskåda berget och den breda vyn. Du kan se i alla riktningar med Skylab från Von Zipper så att alla åk är tydliga då de ger dig ett oöverträffat periferaseende. Utsikten är klar utan distortion också. Skylab håller dina ögon säkra. De är tillverkade av superstarkt polykarbonate så att du får det bästa stötskyddet. Den har även en hård beläggning som kombinerar reptålighet med oslagbart skydd.

Eftersom ingen gillar när glaset immar upp så har bågen funktionen Forward Venting. Den skapar ett luftflöde medan beläggningen Barricade Anti-Fog stoppar vatten från att fastna på glaset. De dubbla glasen sepererar den varma luften från kylan och ser till att det inte bildas kondens på glaset. Nu kan du ha kul i backen utan att behöva oroa dig för att bågen immar igen.

Skylab är en riktigt bekväm båge. Den har tre lager med polarfleecefoder som håller värmen inne och fukten ute. Du behöver inte oroa dig över om de kommer passa över favorithjälmenn då de är hjälmanpassade. Skylab är gjord för berget. Bågen är gjord av polyuretan så den är riktigt tålig och förblir flexibel även när temperaturen sjunker. Låt dig charmas av det distinkta utseendet och den djärva och fräscha designen. Det finns gott om färger att välja mellan – inklusive den här snygga violetta färgen. Den dubbla justerbara remmen ger dig en skräddarsydd passform. Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med två års garanti från tillverkaren.

Färgkod: BBS
Glaskategori: 2
Glastyp: Spegelglas
Märke:Von Zipper
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:18 mm
Glas:90 mm


Relaterade Produkter

 
  • Contact Information